078 200 5000Nooddienst

De tandartstarieven worden in Nederland jaarlijks vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Dit heeft tot gevolg dat iedere tandarts dezelfde tarieven hanteert. Het voordeel hiervan is dat u geen prijzen hoeft te vergelijken. U kunt eenvoudig uw gebit laten onderhouden en eventueel herstellen in de praktijk die u kiest. Uw voorkeur wordt niet be├»nvloed door verschil in tarieven. U kunt de tariefbeschikking van de NZa hier downloaden.

De tarieven voor werkstukken die in een tandtechnisch laboratorium worden vervaardigd kunnen per laboratorium verschillen. Denk bijvoorbeeld aan een kroon, brug, gebitsprothese of knarsplaat. De tandarts kiest op basis van ervaring in welk tandtechnisch laboratorium het werkstuk zal worden vervaardigd. De belangrijkste factoren in deze keuze zijn altijd de kwaliteit en betrouwbaarheid. Een globaal overzicht van de techniekkosten kunt u hier downloaden.

Indien u een duidelijk gespecificeerd overzicht wilt hebben van de te verwachten kosten voor de bij u geïndiceerde behandeling, maken we op verzoek graag een kostenbegroting voor u.