078 200 5000Nooddienst

Samenwerking met Anders Medical Factoring

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen grotendeels uitbesteed aan Anders MF. Anders MF is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Anders MF hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. 

Indien u vragen/opmerkingen heeft over uw factuur dan kunt u online via www.mijnAndersnota.nl al uw factuurzaken zelf regelen. Vindt u het prettiger om persoonlijk met één van de medewerkers te spreken, bel dan tel. 085 - 760 62 62 (lokaal tarief)

Anders Medical Factoring versturen de facturen liefst per email. Om dit op een veilige manier te kunnen doen, hebben zij uw juiste emailadres en mobiele telefoonnummer nodig. Zij versturen namelijk - wanneer u op de link in de email klikt - een toegangscode per SMS naar uw 06-nummer, zodat alleen u de factuur kunt inzien.

Graag verzoeken wij u dan ook de juiste gegevens aan onze balieassistente door te geven.

NB. het kan voorkomen dat u de factuur in uw spambox ontvangt. Controleer regelmatig of hier mail in staat van Anders Medical Factoring en zet deze op 'veilig', dan zal voortaan uw factuur in uw 'Postvak in' verschijnen.

 Logo Anders